Skocz do zawartości

Jakie Patelnie I Blachy Do Pizzy Polecacie?


tr000tyl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Jest to mój pierwszy post na tym forum.

Jak w temacie - pytanie brzmi: jakie patelnie polecacie? Które są najmniej szkodliwe? Słyszałem że patelnie ceramiczne są bardzo dobre. Jeśli tak to jakiej firmy?

A jak wygląda sprawa z okrągłymi blachami do pizzy?

Ostatnio kupiłem taką blachę w Makro - chyba jest stalowa.

Co mnie w niej wnerwia to to, że po zostawieniu na noc pizzy na blasze rano pojawiły się odbarwienia i odeszła powłoka w miejscach najbardziej mokrych/wilgotnych. Pewnie nie mogę jej już używać? Chyba że z papierem do pieczenia.

pozdrawiam serdecznie

Edytowane przez tr000tyl
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ja do pizzy używam zwykłej blachy z piekarnika,tej która jest na wyposazeniu kuchenki.

A patelnia,która mi najbardziej odpowiada (nie wiem,czy jest najlepsza,ale mi się na niej najlepiej smaży) jest mniej więcej taka.....

Oops,nie potrafię wstawic zdjecia :-(

Chodzi mi o patelnię z "plastrem miodu"

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 miesiące później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.