teresap Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 Tak pomyślałam że może by wstawić parę propozycji napoi bezalkoholowych (nie drynki nalewki itp.) Nie zawsze się ma ochotę na alkohol 🙂 lub się nie pije , a chciało by się nie czuć pokrzywdzonym lub zabłysnąć 🙂 DLA PRZYKŁADU Szklaneczkę górną częścią moczymy (ile chcemy i w czym chcemy może być w soku lub wodzie, czekoladzie?) a potem do cukru tak aby brzeg szklanki się okleił cukrem czy kokosem itp. można nałożyć kawałek owocu 1/2 -1 kiwi rozgnieść lub za pomocą blendera 1/2 szklanki soku kokosowego woda lub szampan do smaku POLECAM I CZEKAM NA PROPOZYCJE Cytuj
suodka Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Brzmi smakowicie :D Z tym, że szampan to też alkohol ;-)))) Cytuj
Rudolf Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 Ciekawy pomysł, myślę że z kwaskowatym smakiem szampana będzie dobre. Cytuj
Smakija Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Brzmi dosc nietypowo i do tego szampan z kiwi moze byc ciekawe Cytuj
UzytkownikWI Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Robiłem coś takiego i zdecydowanie polecam szampana. Kiwi dodaje super smaku, ale jeśli dodamy wodę, to nie będzie ten napój zbyt słodki. Ja lubię właśnie, gdy jest "słodko" dlatego korzystam z szampana :) Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Sylwester już niedaleko, będziemy próbować :biggrin: Cytuj
basga Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 a andrzejki jeszcze wcześniej :mrgreen: Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 aaaa.. tak, tak :mrgreen: zagalopowałam się coś ;) Cytuj
Helpless Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2013 Jeśli ktoś nie przepada za sokiem kokosowym, to czym go najlepiej zastąpić by to wszystko się w miarę "komponowało"? Cytuj
Solarinac Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Dajcie coś z gruszek i winogronu. Cytuj
dariecky Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Pamiętam takie banalnego "drinka", połączenie soku bananowego i wiśniowego. Sekret polegał na tym, żeby wlać je do szklanki warstwowo. Efekciarsko to wygląda no i dobrze smakuje :D Cytuj
amaryntushy Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 aa znam to tylko, że zamiast soku wiśniowego stosowałem porzeczkowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi