Skocz do zawartości

Pyszna sałatka śledziowa


Azalka

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: 70 dag marynowanych płatów śledziowych 3 cebule mały koncentrat pomidorowy "Pudliszki" 0,5 szklanki oleju 3 łyżki miodu ziele angielskie 1 łyżkę słodkiej papryki w proszku sok z jednej cytryny sól, pieprz Śledzie pokroić w paseczki. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na oleju, następnie dodać miód, przyprawy, koncetrat pomidorowy, sok z cytryny. Zdjąć z ognia, przestudzić i układać warstwami śledzie i cebulę. Odstawić przynajmniej na 5 godzin. Smacznego!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.