gabi-ostra Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Taka czekolada jest przepyszna i pomimo tego że faktycznie nie wychodzi najtaniej,to i tak robię ją dość często.A do środka daję i pokruszone wafelki i ciestka,a także mnóstwo bakalii.Umnie wychodzi z tych proporcji cała blaszka do ciasta o grubości około 2-3 cm.No i muszę przyznać że gdybym nie chowała tej czekolady po zrobieniu,to zniknęłaby zapewne w jeden-góra dwa dni.A tak to dzielę po troszeczku i przyjemność jedzenia trwa o wiele dłuzej.Chciałam jeszcze dodać,że podobnie jak Mila daję mleko a nie wodę,ale cukru daje dwie szklanki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.