Skocz do zawartości

Czekolada


Rekomendowane odpowiedzi

Taka czekolada jest przepyszna i pomimo tego że faktycznie nie wychodzi najtaniej,to i tak robię ją dość często.A do środka daję i pokruszone wafelki i ciestka,a także mnóstwo bakalii.Umnie wychodzi z tych proporcji cała blaszka do ciasta o grubości około 2-3 cm.No i muszę przyznać że gdybym nie chowała tej czekolady po zrobieniu,to zniknęłaby zapewne w jeden-góra dwa dni.A tak to dzielę po troszeczku i przyjemność jedzenia trwa o wiele dłuzej.Chciałam jeszcze dodać,że podobnie jak Mila daję mleko a nie wodę,ale cukru daje dwie szklanki.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.