AnnaK Opublikowano 27 Lutego 2014 Zg艂o艣 Opublikowano 27 Lutego 2014 聽聽聽 聽 聽聽 Pasta z paprykarza 聽聽 1 puszka paprykarza z ry偶em 聽聽 2 jajka ugotowane na twardo 聽聽 2 og贸rki kwaszone 聽聽聽聽聽 szczypiorek 聽聽聽聽聽 majonez, s贸l, pieprz 聽聽聽聽聽 Og贸rki drobno pokroi膰 i ods膮czy膰, jajka posieka膰. Wszystkie sk艂adniki po艂膮czy膰 i doprawi膰. Cytuj
Spoon Opublikowano 4 Marca 2014 Zg艂o艣 Opublikowano 4 Marca 2014 Kolega opowiedzia艂 mi kiedy艣 jak si臋 robi paprykarza, na zawsze odebra艂 mi na niego ochot臋.. Cytuj
AnnaK Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 5 Marca 2014 Paprykarz robi si臋 tak samo jak dziesi膮tki, a mo偶e setki i tysi膮ce innych gotowych produkt贸w spo偶ywczych, kt贸rymi si臋 wi臋kszo艣膰 z nas zajada. Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Marca 2014 Zg艂o艣 Opublikowano 5 Marca 2014 Mmm... dla mnie bomba ta pasta :D Cytuj
Spoon Opublikowano 12 Marca 2014 Zg艂o艣 Opublikowano 12 Marca 2014 Paprykarz robi si臋 tak samo jak dziesi膮tki, a mo偶e setki i tysi膮ce innych gotowych produkt贸w spo偶ywczych, kt贸rymi si臋 wi臋kszo艣膰 z nas zajada. 聽 Podobno wszystkie odpady z sieci rybackich, wraz z muszlami itd, trafiaj膮 maszyny zwanej "wilk". Jest to wielki m艂yn z z臋bami, kt贸ry mieli to wszystko, razem z kiepami robotnik贸w, guzikami od koszuli i niepopularnymi cz艂onkami za艂ogi. Masa, kt贸ra wyje偶d偶a z tej maszyny zag艂ady, po dodaniu ry偶u i innych sk艂adnik贸w, trafia do puszek a potem na p贸艂ki w sklepach, jako paprykarz w艂a艣nie... Mniej wiesz, lepiej 艣pisz. Cytuj
AnnaK Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 27 Marca 2014 Spoon Wielkie dzi臋ki za u艣wiadomienie. Przeczytaj uwa偶nie wszystkie przepisy na Smacznym, a na pewno znajdziesz w艣r贸d nich du偶o takich, kt贸re mo偶esz obrzydzi膰. Cytuj
figiel Opublikowano 28 Marca 2014 Zg艂o艣 Opublikowano 28 Marca 2014 Ta pasta zapowiada si臋 smakowicie . Paprykarz mo偶na samemu przygotowac i wtedy ju偶 na 100% wiemy co jemy ;) ... ja robi臋 z tego przepisu od kilku lat -聽polecam聽. Cytuj
Apetycik Opublikowano 28 Marca 2014 Zg艂o艣 Opublikowano 28 Marca 2014 Bardzo dobra propozycja :) a paprykarz lepiej zrobi膰 samemu :P Cytuj
ra_szymczak Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zg艂o艣 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 fajny przepis - ja zast膮pi艂em paprykarz szprotami w sosie pomidorowym - wysz艂o 艣wietne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.
Uwaga: Tw贸j wpis zanim b臋dzie widoczny, b臋dzie wymaga艂 zatwierdzenia moderatora.