creed 2 Napisano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Witam, chciałam pokazać Wam tort który przygotowałam, jest to torcik w kształcie ulubienicy przedszkolaków czyli Świnki Peppy. Tort przygotowałam z biszkoptu o średnicy 22 cm. Przełożyłam go bitą śmietaną i truskawkami, a na wierzch krem. Całość można obejrzeć na YT dlatego zapraszam do obejrzenia filmu. Wykonanie tortu zajęło mi dobre kilka godzin a obrobienie go kolejne godziny. Streszczenie w 8 minutach kilku godzin nie jest takie proste :razz: https://www.youtube.com/watch?v=mvcLEasrP-c a oto zdjęcia: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renigliwice 8 Napisano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Dziękuję za filmik z instrukcją wykonania. Zrobię go dla mojej wnuczki, bo bardzo lubi tę bajkę.Pozdrawiam. Renia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creed 2 Napisano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Bardzo się cieszę że przydał się Pani filmik, proszę pochwalić się gotowym torcikiem :smile: Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorota 92 Napisano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Fajna ta Peppa :smile: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi