Skocz do zawartości

Kremy Warzywne


gbl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

 

Ostatnimi czasy zasmakowałem w kremach domowej roboty, przyrządzałem już kremy z zielonego groszku, marchewki, dyni, czerwonej soczewicy. Wychodziły zawsze pyszne, wszystkim smakowały...Ale...

 

Ostatnio miałem też okazję jeść krem z dyni w restauracji, był bardzo smaczny. Od moich kremów różniło go to, że nie był taki słodki, był tam na pewno imbir, pieprz i natka pietruszki. Dzięki jakimś tajemnym składnikom krem nie był słodki, przez co moim zdaniem był niestety lepszy niż te które robię.

 

Mam więc do Was takie pytanie - co zrobić, żeby kremy nie były takie słodkie? W jaki sposób "zabić" tę słodycz?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.