Skocz do zawartości

Zdrowe frytki?


pieczareczka

Rekomendowane odpowiedzi

  • 7 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Lepiej zadbać o prawidłowe pH kwasu żołądkowego w pierwszej kolejności.
Co do frytek, to z piekarnika są smaczne. Możecie też przygotować "frytki" z innych warzyw: batatów, marchwi, topinambura, selera, pietruszi (korzenia). Co prawda pieczone lub smażone, ale już nie taka bomba węglowodanowa.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.