Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
tgrzebien

Papryczki nadziewane serem feta - pasteryzacja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chcę w weekend zrobić coś ala antipasti. Chciałem zrobić z fetą i serkiem śmietankowym. Czy ktoś może już takie robił, ale żeby przetrwały dłuższy czas tzn. kilka miesięcy? W internecie sporo przepisów, ale we wszystkich jest że pasteryzacja nic nie daje i serek i tak się psuje po jakimś krótkim czasie ;/ Może to zależy od użytego serka? Ma ktoś może sprawdzony przepis na takie ostre papryczki nadziewane fetą i serkiem śmietankowym? Poratujcie :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.