Skocz do zawartości

Faszerowane Nalesniki


Gość monika_84_84

Rekomendowane odpowiedzi

Gość monika_84_84

do przygotowania beda potrzebne: usmarzone pieczarki, utarty ser zolty, mozna jeszcze dodac wedline, kielbase, papryke, ogorki kiszone, kukurydze itp. podam przepis podstawowy: trzeba usmazyc cienkie nalesniki czyli 2 szklanki mleka, jajko, szczypta soli i maka zeby zagescic. Na polowe usmozonego nalesnika dajemy pieczarki, posypujemy serem zoltym i skladamy nalesnik w kasiezyc taki nalesnik dajemy do piekarnika albo opiekacza na ok. 10 min. az ser sie roztopi, po wyjeciu polewamy keczupem jak ktos lubi i gotowe nic tylko jesc :lol:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.