Gość monika_84_84 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 do przygotowania beda potrzebne: usmarzone pieczarki, utarty ser zolty, mozna jeszcze dodac wedline, kielbase, papryke, ogorki kiszone, kukurydze itp. podam przepis podstawowy: trzeba usmazyc cienkie nalesniki czyli 2 szklanki mleka, jajko, szczypta soli i maka zeby zagescic. Na polowe usmozonego nalesnika dajemy pieczarki, posypujemy serem zoltym i skladamy nalesnik w kasiezyc taki nalesnik dajemy do piekarnika albo opiekacza na ok. 10 min. az ser sie roztopi, po wyjeciu polewamy keczupem jak ktos lubi i gotowe nic tylko jesc :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.