agadir Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zapiekane pstrągi składniki 2 pstrągi, szklanka białego wytrawnego wina, 10 dag pokroionych w plasterki pieczarek, drobno posiekana natka pietruszki, 2 łyżki startego żółtego sera, sól, pieprz, 2 dag masła. Przepis Pstrągi ułożyć w natłuszczonej żaroodpornej formie, polać białym winem ułożyć pieczarki posypać żółtym serem i natką pietruszki, opruszyć solą i pieprzem, rozłożyć na wierzchu wiórki masła. Piec w piekarniku ok 30 min aż skórka ryb zbrozowieje. Smacznego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.