Skocz do zawartości

Zapiekane pstrągi


agadir

Rekomendowane odpowiedzi

Zapiekane pstrągi składniki 2 pstrągi, szklanka białego wytrawnego wina, 10 dag pokroionych w plasterki pieczarek, drobno posiekana natka pietruszki, 2 łyżki startego żółtego sera, sól, pieprz, 2 dag masła. Przepis Pstrągi ułożyć w natłuszczonej żaroodpornej formie, polać białym winem ułożyć pieczarki posypać żółtym serem i natką pietruszki, opruszyć solą i pieprzem, rozłożyć na wierzchu wiórki masła. Piec w piekarniku ok 30 min aż skórka ryb zbrozowieje. Smacznego :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.