Skocz do zawartości

San remo


aska1985

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: • 1 szklanka białego wytrawnego wina • 80 ml śmietanki kremowej • 5 żółtek • 13 dag cukru pudru Przygotowanie: Wino gotujemy do temperatury 80oC. Następnie żółtka ucieramy z 10 dag cukru pudru. Dodać powoli gorące wino i mieszać powoli. Wstawiamy to do garnka z gorącą wodą i ubijać na parze, aż masa zgęstnieje. Krem przekładamy do miseczek. Osobno ubijamy śmietanę z 3 dag cukru. Bitą śmietaną dekorujemy krem

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.