agadir Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Bigos Pierogi fasolkę po bretońsku Leczo i co jeszcze?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Pulpeciki z mięsa i wszystkie sosiki , gulasze, pizze, mięska upieczone.Raczej prawie wszystko można zamrozić :jajek nie mrozi się pozdrawiam Magdalena!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakusia Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Ja morożę jeszcze: grochówkę i naleśniki (zwinięte z dżemem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uretan Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Można także zupy (w woreczkach foliowych lub pudełkach od lodów) ale tylko takie, które nie zawierają ziemniaków - ziemniaki po rozmrożeniu są niezbyt smaczne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.