agadir Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 20 dkg żółtego sera (emantaler) świeży ogórek 3 pomidory 1/2 surowego kalafiora, sałata, sól, pieprz, winegret. Umytą sałatę rozerwać palcami na średniej wielkości kawałki,ogórek (wraz ze skórką ) pokroić na plasterki, pomidory na cząstki, ser da dość drobne paseczki. Dodać podzielony na różyczki kalafior dokładnie wymieszać z sosem i przyprawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.