Skocz do zawartości

Macaroni & Cheese


mk79sz

Rekomendowane odpowiedzi

500 g makaronu -rurki ugotowanego na pol-twardo 2 lyzki stolowe masla 2 lyzki stolowe maki 2 szklanki mleka okolo 300 g sera potartego Z masla i maki zrobic jasna zasmazke,wlac mleko i gotowac az sos zgestnieje.Doda potarty ser i zagrzewac az ser sie rozpusci.Makaron wylozyc do naczynia zaroodpornego wysmarowanego maslem ,zalac sosem serowym i zapiekac w temp 160st przez 20-30 min. smacznego.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.