mk79sz Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 500 g makaronu -rurki ugotowanego na pol-twardo 2 lyzki stolowe masla 2 lyzki stolowe maki 2 szklanki mleka okolo 300 g sera potartego Z masla i maki zrobic jasna zasmazke,wlac mleko i gotowac az sos zgestnieje.Doda potarty ser i zagrzewac az ser sie rozpusci.Makaron wylozyc do naczynia zaroodpornego wysmarowanego maslem ,zalac sosem serowym i zapiekac w temp 160st przez 20-30 min. smacznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.