madosia77 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Składniki: 1/2 kg truskawek(moga byc mrożone) 1 kisiel czerwony 1 kostka margaryny 5 łyzek cukru Truskawki rozgnieśc i zagotowac razem z cukrem ,kisiel rozpuscic w małej ilosci wody i zagotowac razem z truskawkami. Margaryne utrzec i wymieszac z wystygniętymi truskawkami. Tak przygotowaną masę wyłożyc na przekrojony biszkopt ,góre biszkoptu polac lukrem. Życzę smacznego!!!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernimek Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Mhm ..... Ta masa truskawkowa wydaje sie być dobrym przepisem. Męża właśnie wysłałam do sklepu po mrożone truskawki ... Wypróbuję ... Bardzo dziękuję! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madosia77 Opublikowano 2 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Warto wyprobowac ,jest to ulubione ciasto mojego syna ,pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.