Skocz do zawartości
agadir

Zupa Grzybowa Błyskawiczna

Rekomendowane odpowiedzi

Zupa grzybowa błyskawiczna Składniki 2 słoiki solonych, pasteryzowanych grzybów (po 300 g), 3 kostki rosołku jarzynowego, pół szklanki słodkiej śmietanki, 20 dag makaronu w kształcie muszelek, kolanek (lub innego grubego), pieprz, sól Sposób przyrządzania Przygotować rosół według przepisu na opakowaniu. Do gorącego wrzucić odsączone grzyby i gotować ok. 30 minut. Dodać śmietanę, sól i pieprz do smaku. Gorącą zupą zalać ugotowany makaron. Posypać posiekaną pietruszką.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.