deka Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Witam wszystkich.Czy ktoś nie orientuje się jak długo mozna przechowywać mak kupiony na wagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
->Renia<- Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Moim zdaniem ma gorzki smak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 chodzi o mak mielony, czy tylko kupiony na wagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deka Opublikowano 21 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Witam, chodzi mi o mak na wagę, sypki, niemielony.Pytam dlatego, że potwornie zatruła mi się córka i próbuję dojść do tego co było przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deka Opublikowano 21 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Nie, nie był gorzki.Wręcz odwrotnie był bardzo smaczny.Na sucho przed zmieleniem go i przed spażeniem sama zjadłam go chyba ze 2 łyzki, a córka wylądowała w szpitalu po zjedzeniu ciasta z makiem(świetny przepis z naszej stronki biszkopt z makiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Ja kupiłam mak na wagę i miałam go w domu ok. 2 tygodnie i nic się z nim nie stało. Ale wiem, że mielony mak szybko się psuje, tzn. gorzknieje. Czasami zdarza się tak, że wszyscy jedzą to samo, a jednej osobie coś zaszkodzi. Może córka zjadła coś wcześniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota zza plota Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 corka ma alergie na mak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.