wojtekte Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ile ma stać, żeby był gotowy do picia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ten likierek można kosztować od razu, ale można go też odstawić do barku, aby się przegryzł. Robiłam ten likierek, jest przepyszny :mrgreen: jest też super dodatkiem do lodów - pycha ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smacznamarta Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 uwielbiam wszystko o smaku toffi :wub: skusze się więc i zrobię taki likier przy najbliższej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodkicukier Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Zdarzyło mi sie jeść likier toffi na przyjęciu w Brazyli na torcie. Był nieziemsko dobry w połączeniu z warstwami masy avokado i orzechów. Tort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torko Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 robiłam juz taki likier , podobnie jak adwokata bardzo lubimy tak kilka kileiszków dla smaku wypić na rozgrzewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodek90 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 my mieliśmy w tym roku taki na święta,jeszcze została druga butelka na sylwestra om nom nom! jak płynne krówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_burger Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Tak zachwalacie, że trzeba będzie spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuuza Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 może być dobre :) próbował ktoś kiedy tak z kukułkami? POLECAM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Z kukułkami robiłam - jest super! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruda13 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 likier jest pyszny :) jednak ja zamiast wodki daje czysty spirytus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marikka Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Będę musiała zrobić taki likier :)Na święta najlepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciasteczkowa Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 ojej brzmi świetnie :) aż muszę spróbować zrobić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi