bassia77 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Hej ;) Znów się powtórze co co jajek:muszą być świeże nie chłodnicze! Pieczenie biszkoptu mój sposób:lekko nagrzany piekarnik i poczatkowa faza pieczenia to pieczenie tylko od spodu,wtedy ciasto rośnie i rośnie,pózniej dopiero pieczenie na dwie grzałki bo akurat mam piekarnik elektryczny i już tak do zarumienienia :) biszkopt ma prawo lekko opaść ale nie mam nigdy zakalca przy tym sposobie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.