Skocz do zawartości

Masa Szpinakowa


martyna@

Rekomendowane odpowiedzi

zanim masa trzeba wyciąć z kurczaka wszystkie kości i rozłożyć na deseczce, posypać przyprawami wg uznania MASA SZPINAKOWA: woreczek mrożonego szpinaku, śmietana kremówka, cebulka, i trzy rodzaje sera pleśniowego takiego z ta zielona pleśnia. szpinak ugotować, podsmażyć cebulke na maśle,a w osobnym rondelku wlac 1/2 litra smietany kremowej, do tego wrzucic po 20dag każdego trzech serów pleśniowych mozna też uzyć jednego rodzaju, nic sie nie stanie i na małym ogniu mieszac aż ser rozpuści się, 1/3 zostawic, reszte wymieszać z szpinakiem i cebulką i zaszyć kurczaka lub dość ciasno zawinąć aby sie nie rozpadł, piec w piekarniku, na końcu reszta sosu serowego polać kurczaka, pycha ;))

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.