Bernimek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 składniki: 50 dag fasoli, 2 jajka, 1 duża cebula, 1 ząbek czosnku, 3 łyżki tartej bułki, majeranek, sól, pieprz, wykonanie: Fasolkę (najlepiej wieczorem) zalać przegotowaną wodą. Nazajutrz ugotować. Ostudzoną przepuścić przez maszynkę, dodać cebulkę uduszoną na tłuszczu. Wymieszać z bułką tartą i jajkami. Doprawić do smaku przyprawami i zmiażdżonym czosnkiem. Formować niedużej wielkości kotleciki, panierować i smażyć na złoty kolor. *S*M*A*C*Z*N*E*G*O* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.