Habibi30 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 makaron penne - pióra sos: puszka tunczyka w sosie wlasnym, lub wersja bardziej kaloryczna w oleju ser parmezan - moze byc z torebeczki suszony majonez ok 1 duzej lyzki sol pieprz skladniki wymieszac i utrzec na gladka mase, dodac odrobine soli i pieprz. Makaron ugotowac al dente, odcedzic, przelozyc z powrotem do garnka w ktorym sie gotowal i wlac sos. Wymieszac bardzo dokladnie. Podawac posypane parmezanem. PYCHOTA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Habibi30 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Do sosu tez wsypac parmezan ok 1 lyzke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.