Habibi30 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 makaron penne - pióra sos: puszka tunczyka w sosie wlasnym, lub wersja bardziej kaloryczna w oleju ser parmezan - moze byc z torebeczki suszony majonez ok 1 duzej lyzki sol pieprz skladniki wymieszac i utrzec na gladka mase, dodac odrobine soli i pieprz. Makaron ugotowac al dente, odcedzic, przelozyc z powrotem do garnka w ktorym sie gotowal i wlac sos. Wymieszac bardzo dokladnie. Podawac posypane parmezanem. PYCHOTA! Cytuj
Habibi30 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Do sosu tez wsypac parmezan ok 1 lyzke! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.