agadir Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 4 kajzerki, 25 dag grzybów leśnych lub pieczarek, 4 jaja, duża cebula 15 dag startego sera żółtego, masło, sól, pieprz. Skroić wierzchy z bułek, wydrążyć środki każdą bułke nasmarować w wewnątrz masłem . Oczyszczine grzyby i cebule drobno pokroić usmażyć i przyprawić. W zagłębienia powstałe w każdej z bułek majpierw włożyć troche nadzienia następnie wbić po 1 jaju o posypać żółtym serem. Wstawić do gorącego piekarmika. Piec 20 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.