Skocz do zawartości

Kotlety mielone z ryb i warzyw


ina12

Rekomendowane odpowiedzi

Ryby- leszcze , płocie Dodatki warzywne 1 seler 1 pietruszka parę marchwi cebula pokrojona w kostkę czosnek wyciśnięty przez praskę Przyprawy sól, pieprz, papryka w proszku ponadto 2 jajka i bułka tarta. Zagotować wodę i wyłączyć. Wrzucić ryby oczyszczone na 1 minutę. Po wyjęciu obrać widelcem mięso oddzielając od ości. Warzywa dusić na oleju. Ryby zmielić w maszynce, uduszone warzywa również. Doprawić papryką, solą i pieprzem, dodać 2 jajka i bułkę tartą. Usmażyć kotlety, nadmiar włożyć do zamarażalnika. Smacznego. W przepisie mam żeby zmielić to wszystko 2 razy. Ja mielę w maszynce elektrycznej 1 raz i zapewniam że w klopsach nie miałam ani jednej ości, ponieważ drobne ości pozostają na ślimaku. Przygotowanie tej potrawy jest pracochłonne, ale klopsy są naprawdę bardzo smaczne. ina12

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.