Skocz do zawartości

Chruściki Drożdżowe


Rekomendowane odpowiedzi

1 SZKL. MLEKA 3 ŁYŻKI CUKRU TO JEST ROZCZYN 5 DKG DROŻDŻ 1/2 MASLA ROSLINNEGO- MALE OPAKOWANIE 250DKG 3 CALE JAJKA 3/4 KG MĄKI WYKONANIE: ZROBIC ROZCZYN W LWTNIM MLEKU. DO MISKA WKLADAMY WSZYSTKI SKLADNIKI I WLEWAMY WYROSNIETY ROZCZYN. WSZYSTKO DOKLADNIE WYRABIAMY.GOTOWE CIASTO WKLADAMY Z MISKIA DO WODY.TAK NA 35 MIN. WYROSNIETE CIASTO DZIELIMY NA 4 CZESI I WALKUJEMY NIE ZA CIENKO. WYKRAWAMY CHRUSCIKI I PIECZEMY NA DOBRZE ROZGRZANYM OLEJU. GOTOWE POSYPUJEMY CUKREM PUDREM.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.