Skocz do zawartości

halina mlodzieniak

Aktywni Smakowicze
  • Liczba zawartości

    200
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    1

Ostatnia wygrana halina mlodzieniak w dniu 28 Czerwca 2010

Użytkownicy przyznają halina mlodzieniak punkty reputacji!

Reputacja

2 Neutralny

O halina mlodzieniak

  • Tytuł
    Przyjaciel Smacznego
  • Urodziny 26.01.1960

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta
  • Lokalizacja
    inowroclaw
  • Zainteresowania
    kuchnia, moda, krzyzowka

Kontakt

  • Gadu-Gadu
    5933800

Ostatnie wizyty

19254 wyświetleń profilu
  1. Ja również witam i pozdrawiam..

  2. Ciacho wygląda przecudnie. Juz spisuje przepis i upeikę na niedziele , super okazja na chrzciny wnuczki. Pozdrawia Halina
  3. Magdaleno! Ja osobiscie do tego rodzaju ciasta daje taka mase 2 szkl mleka 1 bydyn śmietankowy 1 łyzka maki pszennej 6 łyzek cujru Gotujesz jak budyn, Ucieram Kasie i dodaje zimny budyń. Krem jest pyszny. Polecam Pozdr
  4. Bardzo ładny i kolorowy torcik. Jesli z masą budyniowa to musiał byc bardzo smaczny. Pozdrawiam
  5. Milenko ! dziekuje za odpowiedz. ja rowniez posiadam 2 pierwsze ksiazki ktore wymienilas. W zadnej z nich nie znalazlam odpowiedzi na moje pytanie. Postanowilam tutaj napisac gdyz sledze Was od prawie roku i wiem ze sa osoby bardziej doswiadczone odemnie. Nawet sie nie przedstawilam, ale nie jest na to za chyba pozno ;) Otoz mam na imie Halina. Na diecie jesterm od po0niedzialku gdyz przez zime przybralo mi sie 5 kg.Wczesniej stracilam 35 kg. Moja waga z jaka startuje to okolo 70, duzo nie chce zgubic ale male 5 kg. :) Wczesniej stosowalam inna diete czyli diete niskokaloryczna
  6. Witam Kobietki! Przedewszystkim chcialam podziękowac za odpowiedz dotyczącą przecieru pomidorowego. Ale jeszcze musze zadac jedno pytanie, mysle ze Was nie zadreczam. Chodzi mi bowiem o to czy jest jakas okreslona ilosc zjadania chlebka Dukanowego. Gorąco pozdrawiam.
  7. Witam ! Mam pytanie, chodzi mi bowiem o to czy w I fazie mzona uzywac przecieru pomidorowego. W jednym z przepisow zdaie sie na gulasz z żołądkow byl podany przecier pomidorowy. Pytam by sie upewnic, bo akurat z tym produktem nie zetknelam sie w ksiazce. No chyba ze jest jakis specjalny przecier. Prosze mi podpowiedziec. Dziekuje i pozdrawiam.
  8. Piekny torcik, ale masz talent Ewo. :-( Pozdrawiam
  9. Ja mysle ze tu chodzi o płatki migdalowe a nie migdałyy w calosci. Pozdrawiam
  10. To ciasto jest bardzo delikatne, prosze trzymaj sie przepisu poniewaz jest wyprobowane i zawsze wychodzi. Smacznego i Pozdrawiam. Halina
  11. Kasiu a z ktorego przepisu korzystalas?? Pozdrawiam
  12. Witam! Ja rowniez pieke ciasto ktore zwie sie "Rodzynkowiec" Z tym ze mam troszke inny przepis. Jesli jest ktos zainteresowany to bardzo prosze. Ciasto: -5 jaj -3/4 szkl maki ziemniaczanej -2 łyżki mąki pszennej -2 łyżki kakao -1 szklanka cukru -2 łyzeczki proszku do pieczenia Krem budyniowy: -1/2 litra mleka -1 bydyn czekoladowy -1 łyzka mąki -6 łużek cukru Dzien wczesniej namoczyc we wódce 30 dkg rodzynek Wykonanie ciasta: Białka ubic z cukrem, dodac żółtka , a na koniec polączone maki ,kakao oraz proszek dopieczenia. Wszystko delikatnie wymieszac łyżka i piec okolo 30 min. Krem budynio
  13. Sliczna kompozycja, jak prawdziwa.Ciekawe jak smakuje. Pozdrawiam
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.