Skocz do zawartości

Biała Kiełbasa Zapiekana


halina mlodzieniak

Rekomendowane odpowiedzi

1 KG BIALEJ KILEBASY 30 DKG BOCZKU WEDZONEGOSUROWEGO W PLASTRY OREGANO ESTRAGON SOL, PIEPRZ, PAPRYKA, CEBULA LASECZKI KIELBASKI DZIELIMY NA POL I OWIJAMY KAZDA W PLASREREK BOCZKU. TAK PRZYGOTOWANA UKLADAMY DO NACZYNIA ŻAROODPORNEGO. NA KAZDY KAWALEK KLADZIEMY KRAZEK CEBULI I POSYPUJEMY PRZYPRAWAMI. MOZNA KLASC WRSTWAMI JAK SIE NIE ZMIESCI NA JEDNEJ POWIERZCHNI,. PRZYKRYTE NACZYNIE WKLADAMY DO PIEKARNIKA ZIMNEGOI PIECZEMY OD 35- 50 MIN. NAPRAWDE PYSZNE , MOZNA SPOZYWAC ROWNIEZ NA ZIMNI. AHA, NIE MUSI TO BYC 1 KG KILEBASY, WEDLUG UZNANIA. SMACZNEGO!!!! :D :D :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.