Skocz do zawartości

Mięso Mielone Z Pieczarkami


halina mlodzieniak

Rekomendowane odpowiedzi

1 KG MIESA I DOPRAWIAMY TAK JAK NA MIELONE. DO TEGO DODAJEMY USMAZONE PIECZARKI I WYRABIAMY. GOTOWE ROZKLADAMY NA FOLIE ALUMINIOWA , W SRODKU UKLADAMY WZL€Ż POLOWKI JAJ, ZAWIJAMY JAK ROLADE. ZAPIEKAMY OKOLO 45 MIN. GOTOWE KROIMY JAK ROLADE. PYSZNE ZAROWNO NA CIEPLO JAK I NA ZIMNO SMACZNEGO !! :wink: :wink: :wink:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.