aneta26 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 BISZKOPT: 9 JAJ 1,5 SZKL CUKRU 21/4 SZKL MĄKI 11/2 ŁYŻECZKI PROSZKU DO PIECZENIA POTEM MOŻNA BISZKOPT PRZEKROIĆ I ZROBIĆ 2 CIASTA BEZA WIÓRKOWA 2 PACZKI WIÓRKÓW KOKOSOWYCH 4 BIAŁKA 1SZKL CUKRU BIAŁKA UBIĆ NA SZTYWNO Z CUKREM. DODAĆ WIÓRKI I WYMIESZAĆ ŁYŻKĄ. NA DOBRZE WYSMAROWANĄ I WYŁOŻONĄ FOLIĄ ALUMINIOWĄ BLACHĘ WYŁOŻYĆ CIASTO PIEC 15-20MIN KREM: 4ŻÓŁTKA 1SZKL CUKRU PUDRU 1MASŁO 1ŁYŻKA KAKAO ŻÓŁTKA, CUKIER, MASŁO ZMIKSOWAĆ, DODAĆ AROMAT MIGDAŁOWY I KAKAO NA BISZKOPT WYŁOŻYĆ KREM I POŁOŻYĆ BEZĘ MOZNA POLAC POLEWĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halina mlodzieniak Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 wedlug mnie do tego ciasta mozna upiec spod biszkoptowy na 3 jajkach. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneta26 Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 oczywiście że można tylko wtedy będzie biszkopt niższy a tym samym mniej do skonsumowania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.