Skocz do zawartości

Stefanka


baśka96

Rekomendowane odpowiedzi

CIASTO; 3 SZKL.MĄKI 2/3 SZKL.CUKRU 7 DKG MASŁA 3 ŁYŻKI MIODU 3 JAJKA 2 ŁYŻECZKI SODY WSZYSTKIE SKŁADNIKI ZAGNIEŚĆ, MA POWSTAĆ LUŻNE CIASTO. PODZIELIĆ NA TRZY CZĘŚCI, I KAŻDĄ CZEŚĆ UPIEC NA BLASZCE ŚREDNIEJ WIELKOŚCI, W TEMPERATURZE OK. 200 ST. C. KREM; 1 LITR MLEKA 4 MAŁE CUKRY WANILIOWE 1 1/2 SZKL. CUKRU 2 ŁYŻKI MĄKI PSZENNEJ 2 ŁYŻKI MĄKI ZIEMNIACZANEJ 25 DKG MASŁA/MOŻE BYC MARGARYNA PALMA/ Z MLEKA,CUKRÓW I MĄK UGOTOWAĆ BUDYŃ. OSTUDZIĆ. MASŁO UTRZEĆ DODAJĄC PO ŁYŻCE WYSTUDZONY BUDYŃ. KREMEM PRZEŁOŻYĆ PLACKI, NA WIERZCHU MOŻNA POLAĆ CZEKOLADOWĄ POLEWĄ.ODSTAWIĆ W CHŁODNE MIEJSCE NA 2 DNI. SMACZNEGO.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.