cathrine Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 0.5 glowki malej kapust(moze byc biala,czerwona,wloska,jaka kto woli) 4 marchewki cebula pol ogorka jeden pomidor puszka kukurydzy sos salatkowy( koperkowo-ziolowy) Knora 4 lyzki majonezu 4 lyzki smietany sol i pieprz Marchew i cebule obieramy,razem z kapusta przekladamy do robota kuchennego i szartujemy na bardzo cienko.Przekladamy do miski dodajemy kukurydze,pomidora(pokrojonego w cienkie paseczki) i ogorka tez kroimy podobnie ja pomidora. W malej salaterce laczymy smietane z majonezem dodajemy sos salatkowy i wszystko razem mieszamy. Gotowym sosem polewamy warzywa i mieszamy. Mozna doprawic sola i pieprzem. Pycha!!!!!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.