Skocz do zawartości

Ryba W Sosie Egzotycznym (najlepiej Panga)


Pączuszek

Rekomendowane odpowiedzi

Ryba w sosie egzotycznym ( najlepiej panga) 70 dag fileta (panga) ciasto: 4 jajka, 1,5 lyżki mąki ziemniaczanej, 4 lyżki mąki pszennej,1 lyzeczka proszku do pieczenia Rybę pokroić w male kawałki, moczyć w cieście i smażyć na zloty kolor Sos: 2 duze marchwie 1 duzy sloik papryki marynowanej 1 puszka ananasow 6 ząbkow czosnkow 5 lyzeczek sosu sojowego 12 lyzeczek cukru 1,5 – 2 szklanki bulionu 1 lyzeczka przyprawy curry maka ziemniaczana na zageszczenie sosu Ananasy i papryke pokroic w kostke , marchew zetrzec na tarce jerzynowej i udusic na oleju (podlac woda). Pozniej wlać bulion i dodać pozostale składniki.Wszystko zagotować. Sos zagęścić mąka ziemniaczaną. Rybę ułożyć warstwowo i zalać gorącym sosem. Smacznego!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.