Skocz do zawartości

Wątróbki Drobiowe Smażone Z Papryką I Pieczarkami


pszczółka maja

Rekomendowane odpowiedzi

o,5 kg wątróbek kurzych, 1 papryka, 20 dag pieczarek, sól pieprz, olej. Wątróbki oczyścić, umyć, przekroić na pół. Umyte pieczarki pokroić na ćwartki, a umytą paprykę (z usuniętymi gniazdami nasiennymi) pokroić na paski. Na patelni rozgrzać olej, smażyć wątróbki, pieczarki i paprykę na średni ogniu 10 min. Pod koniec ddać sól i pieprze do smaku. Smacznego

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.