Jamaica Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 -1 puszka ananasów -8 połówek gruszek z kompotu -2 łyżki płatków migdałowych -0,5 szklanki śmietany kremówki -1 łyżka cukru pudru -kilka wiśni z kompotu Ananasy i gruszki osączyć i pokroić w kostkę. Dodać płatki migdałowe, wymieszać i rozłożyć do pucharków (najlepiej szklanych). Śmietanę ubić z cukrem pudrem i wyłożyć na owoce. Przybrać wisienkami. Proste, ale smaczne, efektowne i nawet trochę witamin ma :D Smacznego!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.