hana144 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 plizzzzzzz pomozcieeeee!!!!!!!!!!to wazne!!!!!!!piszcie!!!!! Cytuj
ina12 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zawiadamiam że przepis na kasate jest na stronie onet.pl moje gotowanie pofatygowałam się i przed chwilą go znalazłam. Prosze tam zerknąć. ina12 Cytuj
hana144 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 ina12 dziekuje bardzo!!!teraz moge wreszcie zrobic kasate:) na razie pomoze mi mama bo ja nie za bardzo sobie radze sama:) dziekuje bardzo i pozdrawiam:) Cytuj
ina12 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 hana pisze Tobie jak masz znaleźć przepis. Na onecie , albo interii wpisz tam gdzie wyszukują gogle - moje gotowanie. Ukaże się strona i na drugiej pozycji będzie moje gotowanie na to kliknij myszką. U góry jest napisane wszystkie kategorie i tam musisz kliknać na ciasta i na ok. U góry pisze szukaj przepisu, wpisz kasate i kliknij ok. Ukaże sie Tobie ten przepis, jest tylko jeden. Pisze jak się to ciasto robi, żeby odczytać cały przepis musisz kliknąc na kasate. Przesyłam Tobie serdeczne pozdrowienia, i życzę udanego i smacznego ciasta. ina12 Cytuj
hana144 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 dzieki ina(moja imienniczko)heeeh! znalazłam ten przepis choc jeszcze go nie wypróbowalam:) mam nadzieje ze uda mi sie w sobote:)hmm nigdy jeszcze nie robilam ale kiedys musi byc ten pierwszy raz:)dziekuje i pozdrawiam:) Cytuj
hana144 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 jupi!!!!! zrobilam dzis kasate!! no i udala sie nawet:) dziekuje za podane przepisy:). Wprawdzie troche zmienilam ten przepis ale najwazniejsze ze sie udalo;) zamiast brzoskwin dodalam truskawki ale mysle ze bedzie smakowalo:)pozdrawiam:) Cytuj
hana144 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 kasate smakuje duzo lepiej jak do kazdej masy doda sie olejek,np rumowy(wypróbowane!!!) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi