Bernimek Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Nareszcie sensowna bajka: Za górami, za lasami żyła sobie piękna, niezależna, pewna siebie księżniczka. Pewnego razu natrafiła na żabę siedzącą na kamieniu i przyglądającą się brzegom nieskazitelnie czystego stawu w pobliżu jej zamku. Żaba wskoczyła księżniczce na kolana i powiedziała: > - Piękna Pani, byłem przystojnym księciem, aż pewnego razu zła wiedźma rzuciła na mnie urok. Jednakże jeden Twój pocałunek wystarczy abym znów stał się młodym, żwawym księciem, jakim byłem przedtem. Wtedy, moja słodka, weźmiemy ślub i będziemy razem z moją matką gospodarować w Moim zamku. Tam będziesz przygotowywać mi posiłki, prać moje ubranie, rodzić mi dzieci, i będziemy żyli długo i szczęśliwie ... Tego wieczoru, przygotowując kolację, przyprawiając ją białym winem i sosem śmietanowo-cebulowym, księżniczka chichocząc cichutko pomyślała: > - No k ... a, nie sądzę... I dalej przewracała skwierczące na patelni żabie udka w panierce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Dobre :) :oops: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Dobre :) :oops: :) Super !!!!! :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernimek Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Bardzo mi się podoba ten żarcik ... "sprzedaję" go wszystkim znajomym ... U nas w pracy jak "chłopcy" coś nabroją to używamy ostatnich słów królewny i wszyscy śmieją sie do rozpuku .... a każdy wie o co chodzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arabika Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 SUPER :oops: Wreszcie bajka z konkretnym zakończeniem :) :) :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zojka Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 :) :) :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 A to ja się "odgryzę" :) Wiecie dlaczego Pan Młody przenosi Pannę Młodą przez próg? A widzieliście kiedyś, żeby sprzęt AGD sam wchodził do mieszkania :) Tylko bez urazy - ja też uważam to za dowcip :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernimek Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 A to ja się "odgryzę" :) Wiecie dlaczego Pan Młody przenosi Pannę Młodą przez próg? A widzieliście kiedyś, żeby sprzęt AGD sam wchodził do mieszkania :) Odnośnie "sprzętu AGD" (bez urazy). Kobitka tyra w kuchni: jedną ręką zmywa, drugą gotuje, trzecią ziemniaki obiera ... Z pokoju dobiega czuły głos jej mężczyzny, który "odpoczywa" na kanapie: - Słonko moje Ty śliczne, chodź na chwilkę! No to żonka biegnie, może mąż chce się zreflektować za ostatnie przewinienia (lub coś równie nierealnego ...). - No co chciałeś misiaczku? - Nie mogę patrzeć jak tak tyrasz, zaharowywujesz się dla mnie! ... dlatego z łaski swojej, zamknij drzwi od kuchni, proszę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiek50 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Super-bardzo fajne :) :) . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olka Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 fajne zakonczenie :mrgreen: :shock: :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi