Jola_A. Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 2 piersi kurczaka mala cukinia 1/2 kg pieczarek cebula po straku czerwonej i zoltej papryki puszka kukurydzy puszka czerwonej fasolki 1/2 szklanki wytrawnego wina lyzeczka ziol prowansalskich, sol, pieprz, przyprawa do kurczaka, zabek czosnku. natka pietruszki szczypiorek Mieso pokroic na kawalki, natrzec sola i pieprzem, obsmazyc na oleju, dodac przyprawe do kurczaka. Obrane i pokrojone warzywa dodac do podsmazonych kawalkow kurczaka, dolac czerwone wino, posypac ziolami, lekko posolic, dusic pod przykryciem 30 min., pod koniec dodac posiekany zabek czosnku, kukurydze , fasolke, natke pietruszki i szczypiorek. Podawac z ryzem lub pieczywem. Smacznego!!! :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.