Dorunia Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 -1 MAŁY JOGURT NATURALNY(GĘSTY) -3 ŁYŻKI MAJONEZU -4-5 ZĄBKÓW CZOSNKU (przecisnąć przez praskę) -1 ŁYŻECZKA OREGANO SUSZONEGO LUB ŚWIEŻEGO -1 ŁYŻECZKA KOPERKU SUSZONEGO LUB ŚWIEŻEGO Wszystkie składniki połączyć ze sobą i już jest gotowy sos. SMACZNEGO :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renigliwice Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witaj! Ten sos będzie idealny do pizzy.Dziękuję za przepis. Pozdrawiam. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneta583 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 cześc ten sosik moze być chyba dobry jako dodatek do wędlin lub pieczonych mięs albo służyć jako dip do np. warzyw :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna22 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Robię podobny sosik ale nigdy nie dodawałam do niego koperku . Teraz będę o nim pamiętać. Używam go do sałatek i surówek a najczęściej latem do potraw grillowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitka31 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Doruniu, mozesz powiedziec ile dokladnie tego jogurtu naturalnego (wagowo lub objetosciowo), 250ml? Nie mieszkam w Polsce, wiec trudno jest mi ocenic (maly jogurt). Dzieki wielkie za przepis, wyprobuje na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Witaj kitko31! Pisząc mały jogurt naturalny miałam na myśli,jak dobrze się domyśliłaś taki 250 ml.Zachęcam do wypróbowania tego sosu,bo jest naprawdę smaczny i pasuje zarówno do mięs pieczonych jaki i do kanapek z wędliną. Pozdrawiam Cię bardzo cieplutko :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bietka Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Jogurt Bałkański pasuje do niego świetnie.Jest gęsty i naprawde dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
an69 Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Sos jest faktycznie bardzo dobry, Ja nie daje oregano tylko świeży koperek i polewam sosem gotowane ziemniaki do obiadu.Do tego kotlet itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renigliwice Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Dzisiaj robiłam pizzę i zrobiłam Twój sosik Doruniu! Pyszny!!! Dzięki za przepis. Wykorzystam go na pewno nie jeden raz. POzdrawiam Cieplutko> Renata :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Bardzo się cieszę,że smakował Wam sosik Reniu,można go stosować do różnych dań. Pozdrawiam :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 potwierdzam sosik jest pychota ja robię taki sam jeszcze muszę spróbować dodać koperek (tak jeszcze nie robiłam) ostatnio ten sos podałam do pieczonych ziemniaków w piekarniku pychota :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ottawa Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 sos jest naprawdę zankomity! dzisiaj na obiad podałam go do ziemniaczków, ale nie mając koperku, dałam ciut, bazyli, tymianku i organo -tylko ciut- i naprawdę bardzo nam smakował, czosnek oczywiscie też, bez tego ani rusz... bardzo dobry Doruniu!!! pozdrawiam Jola :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miuriel Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Ja również robiłam dzisiaj ten sos, tyle że zamiast oregano dałam soli ziołowej,pycha. U mnie stanowił dodatek do jajek, takich gotowanych, ale bez skorupki. Niewiem jak się nazywają :razz: , chyba sadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Bardzo się cieszę Jolu,że smakował Wam sosik. Pozdrawiam :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.