Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl

an69

Aktywni Smakowicze
  • Zawartość

    92
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

2 Neutralny

O an69

  • Tytuł
    Stały bywalec
  • Urodziny 31.12.1969

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta
  • Lokalizacja
    Błonie

Ostatnie wizyty

16631 wyświetleń profilu
  1. czy do tego dżemu dajesz też skórkę z cytryny?
  2. dodaj 2-3 łyżki mleka, mieszając podgrzewaj pozdr
  3. an69

    Placek "krówka"

    Wszedzie szukałam jakiegoś ciasta z bezami. To jest idealne, w dodatku z płynnymi krówkami.MNIAAAAAAM
  4. an69

    Co dziś "rzucacie na ząbek"?

    Panga zapiekana z pieczarkami i cebulką + ziemniaki + kupna surówka + pomidorowa z makaronem
  5. an69

    Schabowe Inaczej....

    Zrobiłam ze schabu potwierdzam-bardzo dobre. Dałam do roladek i śliwki, i morele, tylko na kilka minut zalałam je odrobiną wody,żeby trochę napęczniały. Przepis już sprzedałam w pracy. Pozdrawiam Ania
  6. Iwonko możesz jeszcze dodać trochę rosołu z gotowania mięsa, wtedy napewno bedzie ok Ania
  7. an69

    Nowość-masa Karmelowa

    Dziękuję za odpowiedź Klamerko i fantastyczny pomysł. Ja napewno wykorzystam na święta. Ania
  8. an69

    ..placuszki -szybkie..

    Ja też potwierdzam,że pyszne, takie robiła kiedyś moja mama a ja wszędzie szukałam przepisu,więc dziękuję Teresko.
  9. an69

    Nowość-masa Karmelowa

    A ja mam pytanie do Klamerki- jak ulepszasz ugotowane mleko skonensowane chałwą? Lubię chałwę i ciekawi mnie, jak to robisz i jak to potem wykorzystujesz? Ania
  10. Haniu czy juz można upiec na świeta, czy będą dobre za miesiąc???
  11. Inko jesteś niesamowita.Jak można usmażyć drożdżówki ?? Ano można, tak jak zrobić drożdżówkę bez wyrabiania...ten przepis dałam już tylu osobom,wszyscy pieką, polecają innym,dodają, cudują...dziś jadłam w formie malutkiej babeczki z jabłkiem w środku. Zainspirowałaś tyle osób. Bez zastanowienia w sobotę biorę się za ten smażony przysmak. Dziękuję i całuję Cię ogromnie Ania
  12. an69

    Jak Ubić Pianę Z Cukrem

    Bardzo dziękuję za odpowiedzi, szykuje się do pysznej szarlotki z tą piana i bezami. Jak zrobię , to podzielę się przepisem. Jeszcze raz dzięki, DeLarge-bardzo ciekawe i przydatne info. Ania
  13. Jak ubić pianę z białek z cukrem pudrem, żeby była sztywna i nie wsiąkła w ciasto?? Od razu wsypać cukier, czy później ? Potrzebuję sprawdzoną metodę. Pozdrawiam Ania
  14. an69

    Sałatka Hit Przyjęcia

    Justynko jakoś przejadła mi się kukurydza, lubię za to groszek. Co sądzisz o takiej podmiance ? Ania
  15. an69

    Jabłkowa Stefanka

    Ja równiez wypróbowałam... próba odbyła się w domu i w pracy, musiałam porozdawać przepis. Jabłka były ze słoiczka firmy STOVIT a na wierzch rozpuściłam 2 białe czekolady z paroma łyżkami mleka. Bardzo dobre!
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.