ina12 Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 10 jaj ugotowanych na twardo puszka tuńczyka w oleju posiekana pietruszka sól, pieprz majonez do dekoracji Jajka przekroić na pół, żółtka zmiksować z tuńczykiem, posolić, popieprzyć, dodać pietruszkę. Masą wypełnić białka, udekorować piramidkami majonezu - najlepiej szprycą. ina12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monilek26 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Ooo, nie słyszałam jeszcze o jajkach faszerowanych tuńczykiem - ale juz czuję ten smak. Zawsze faszerowałam jajka pieczarkami przesmazonymi ale będe musiała spróbowac również z tuńczykiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiek50 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witam Ino - zrobiłam te jajeczka z tuńczykiem , bardzo dobre i szybko znikneły ze stołu , są godne polecenia. :mrgreen: :shock: :oops: Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLarge Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 zdecydowanie polecam ten przepis i takie połączenie smaków, dziś zrobiłem te jajka tyle tylko że z sardynkami gdyż w mej lodówce nie było tuńczyka (nie chciało mi się do sklepu lecieć, lenistwo) ale wyszły bombowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Moi drodzy, z całego mojego serca dziękuję Wam bardzo że potrawa ta smakowo przypadła do gustu. Jak wiadomo nie wszystko, wszystkim smakuje. Ja dziękuje bardzo DeLarge i teraz dla odmiany zrobię z sardynkami. Zapewniam, że naprawdę mnie i mojej rodzinie napewno będą jajka z sardynkami smakować, a to dlatego bo my lubimy rybki przygotowane pod każdą postacią. ina12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monilek26 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Rewelacyjne te jajka.....Bardzo wszystkim smakowały. Na stałe wpisują się do naszego jadłospisu.. :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wioletka Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 A co można dodać zamiast pietruszki?? bo przyznam szczerze że tuńczyka uwielbiam ale pietruszki nienawidzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 może szczypiorek lub koperek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.