Skocz do zawartości

Jeżyk


Nikita79

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka Jeżyk nadaje sie super na imprezy. Podaje 2 sposoby A wiec tak : 1) Bardzo duze jablko zolty ser szynka ananas chleb wykalaczki 2) arbuz winogrona zielone (nie kroimy) ananas zolty ser wykalaczki W obu przypadkach wszystko kroimy w kostke okolo 1,5cm na 1,5cm Nie kroimy jedynie jablka oraz arbuza -jablko myjemy i kroimy na pol - to ono daje nam korpus na jeza. Arbuza rowniez myjemy i przekrajamy na pol - wyciagamy miasz tak aby nie zniszczyc skorki - musi pozostac nam miseczka ze skorki i to wlasnie jest nasz korpus na jeza. Miasz rowniez kroimy w kostke. Wszystko w dowolnej kolejnosci nakuwamy na wykalaczki - wazne jest jedynie to aby ser byl na samym dole poniewaz on spelnia role koreczka i dzieki niemu nie zsuna nam sie smakolyki z wykalaczki.Mini szaszlyki nabijamy na jablko lub na arbuz w taki sposob zeby wygladaly jak kolce jeza. Takiego kolorowego "jezyka" mozna spokojnie zaprezetowac gosciom. Jest to ciekawe urazmaicenie . Polecam i pozdrawiam.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.