Skocz do zawartości

Sałatka - Najlepsza


ina12

Rekomendowane odpowiedzi

Kilogram kapusty - poszatkować kilogram pomidorów - pokroić w plastry kilogram cebuli - pokroić w plastry kilogram marchwi - zetrzeć na tarce o większych oczkach kilogram papryki - pokroić w paski kilogram kalafiora - podzielić na różyczki Zalewa: Szklanka octu 6% Szklanka oleju sól, cukier do smaku ziele angielskie, liść laurowy, pieprz. Wszystkie składniki wymieszać i wraz z zalewą i gotować, aż kalafior będzie miękki, (około 30 minut). Gorące wkładać do słoików i pasteryzować. ina12

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.