Skocz do zawartości

Chińskie Makaroniki Z Kurczaka


ina12

Rekomendowane odpowiedzi

2 piersi z kurczaka po jednej papryce czerwonej i zielonej 1 średnia kalarepka 1 szklanka bulionu drobiowego 1 łyżka białego półsłodkiego wina 2 łyżeczki sosu sojowego 2 białka sól, olej Wszystkie składniki pokroić w paseczki. Na rozgrzanym tłuszczu smażymy osobno papryki i oddzielnie kalarepkę. Smażymy około 2 minut tak, by warzywa były kruche. Mięso mieszamy z ubitym białkiem i smażymy na tłuszczu, na którym smażone były warzywa. Po 10 minutach dodajemy sos sojowy, wino i sól. Zalewamy bulionem i przez chwilę dusimy na średnim ogniu. Gdy potrawa zgęstnieje, dodajemy usmażone wcześniej warzywa i od razu podajemy na stół. ina12

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.