Skocz do zawartości

Kiełbaski Po Węgiersku


ina12

Rekomendowane odpowiedzi

30 dag kiełbasy 6 sztuk marchwi 3 sztuki pietruszki 1/2 selera 2 cebule 1/2 głowki kapusty 1/2 porcji groszku konserwowego 1/2 kostki margaryny mały koncentrat pomidorowy śmietana i mąka do zaprawienia tłuszcz do smażenia sól, pieprz, Warzywa i kiełbasę pokroić w półkrążki, a kapustę w grubszą kostkę. Marchew, pietruszkę i selera podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu aż zmiękną, następnie dodać kiełbasę i cebulę, trochę podsmażyć i włożyć kapustę. Wszystko dobrze wymieszać, zalać wodą i dusić pod przykryciem. Zaprawić mąką, dodać koncentrat pomidorowy i odrobinę śmietany, na końcu wrzucić groszek i przyprawić do smaku. ina12

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.