KamiL Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 siemka! jestem poczatkujacym kucharzem tzn teraz sie narazie uczy w szkole gastronomicznej jestem w drugiej klasie.Mam takie nietypowe pytanie jaki byscie mi proponowali przepis na przeprosiny?? musi on byc łatwy do przetransportowania rowerem kilka km.i najlepiej jakby byl z warzyw.Pytam bo mam dylemat ;/;/ dziekuje z gory. pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLarge Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 ja dałbym się udobruchać prostym i zarazem tanim przepisem: zapiekane pory w sosie beszamelowym/śmietanowym/czosnkowym (<---do wyboru) a wszystko posypane dobrym parmezanem (<---jedyny droższy element) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiL Opublikowano 30 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 hym... prosilbym o dokladny przepis:) dziekuje bardzo za porade:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLarge Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 przepis jest bardzo prosty: należy obgotować przez ok. 10 min pory (pozbawione zielonych części w lekko osolonej wodzie) następnie przygotowujemy np. sos beszamelowy przekładamy pory do naczynia żaroodpornego, zalewamy sosem posypujemy serem zapiekamy aż ser się zarumieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiL Opublikowano 1 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 musze sprobowac;D ja myslalem o ruletkach takich co widzialem na stronie PASCAL poprostu gotuj co o tym myslicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 przepis jest bardzo prosty: należy obgotować przez ok. 10 min pory (pozbawione zielonych części w lekko osolonej wodzie) następnie przygotowujemy np. sos beszamelowy przekładamy pory do naczynia żaroodpornego, zalewamy sosem posypujemy serem zapiekamy aż ser się zarumieni no wiesz...ja tu nie dojadam przed świetami a ty takie smakowitości podajesz.... :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.