zuziorek Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Składniki dobieramy ilościowo według ilości spożywających. Podaję przepis dla 2 osób: 6 pałek z kurczaka zapanierowanych wg uznania moja panierka to: sól czosnkowa, vegeta, papryka słodka, zioła prowansalskie puszka mini marchewek 6 ziemniaków Ucinamy rekaw foliowy na dł, ok 50cm i wkładamy do niego pałki, marchewkę, obrane i pokrojone ziemniaki opruszone sola. Związujemy rękaw, nacinamy w trzech miejscach i wkładamy do nagrzanego piekarnika ok 200s na okres ok 1 godziny. Po tym czasie rozcinamy rękaw i pieczemy jeszcze ok 20min. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulinek77 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 a co to jest pałka? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 ... wydaje mi się, że to może być noga z kurczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 A, ściślej łydka nogi z kurczaka!!! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuziorek Opublikowano 3 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Ostatnia odpowiedz trafiona w 10 :D ! W mojej rodzinie potocznie na kurzą łydkę mówi się " PAŁKA" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 a w sklepie jest to podudzie,zaś noga z kurczaka to udko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuziorek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Dziś serwowałam moje najmniej wysiłkowe danie, bo wszystko w jednym worku. Ziemniaczki i marchewka młode. Pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwona30 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Fajne danie wszystko piecze się razem i pewnie super smakuje muszę kiedyś spróbować. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.